Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.
Du finner oss på Ekrene næringspark i Sveio kommune.
For å komme til oss fra Haugesund følger du Fylkesvei 47 mot Sveio til du kommer til Ekrene næringspark på høyre side. Det er 10 min. kjøring fra rundkjøringen Flotmyr busstasjon.
Kommer du fra nord tar du av fra E39 ved Haukås, og svinger av på Fylkesvei 47 mot Sveio og kjører i ca 10 min til du ser Ekrene næringspark på venstre side.

Åpningstider pr 1.12.13

Mandag - Fredag 07.00 - 15.00

Kontaktinformasjon:

Ordretelefon: 52736466
Bestilling: bestilling@hshh.no
Faks: 52736775
Post: Ekrene næringspark 33, 5550 Sveio
E-post: firmapost@haugalandstorhusholdning.no
Besøksadresse: Ekrene næringspark 33